Грисині (італ. Grissini) - традиційні італійські хлібні палички, зазвичай розміром трохи більше олівця. Довгі тонкі і хрусткі гриссини з тіста на вершковому або соняшниковій олії, а іноді на яйцях і навіть солоді з'явилися на світло в XIV столітті в околицях Турина і набули поширення по всій Італії.
Склад: борошно в/г, цукор білий, вода питна, маргарин, сіль харчова, дріжжі, ванілін.
Термін зберігання: 60 діб при температурі 7-25 град.
Виробник "ФОП Терещук В.В.".
ДСТУ 4584:2006.
Обсяг: 2 кг.
Паковання: картонна коробка.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 2 кг |
Вид кондитерських виробів | хлібні палички |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Гріссіні |
Виробник | ФОП Терещук Ст. Ст. |
Упаковка | Картонна коробка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 125,54 ₴/ящик