Наш на 100% органічний порошок какао - це неймовірна суперїжа, повна корисних поживних речовин. Він містить багато марганцю, міді, калію, цинку, заліза, кремнію та магнію, які дуже важливі для здоров'я кісток і імунної системи. Стародавні ацтеки і майя схилялися перед какао, оспівуючи його здатність підвищувати рівень енергії і дивовижний смак.
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарській і молочної промисловості. Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв.
Какао-порошок - висушений і подрібнений какао-макуха, який залишається від тертого какао після вичавлювання какао-масла, що йде на виробництво твердого шоколаду. Порошок служить основою різних напоїв, включаючи какао-молоко і гарячий шоколад.
Колір порошку коричневий з червонуватим відтінком. Він набагато багатіше мікроелементами (такими, як кальцій, магній, мідь, фосфор, калій, цинк), ніж какао-масло і, відповідно, твердий шоколад. До 10% обсягу складають флавоноїди. У 100 г порошку міститься 15 мг кофеїну і 2057 мг теоброміну. Обидва ці речовини відомі як стимулятори нервової системи.
Жирність звичайного порошку становить 14-17%, однак виробляється і порошок зі зниженою жирністю (5-8%). Кондитери використовують цей напівфабрикат для виготовлення шоколадних паст, глазурі, праліне, начинки для вафель і деяких видів печива.
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ;75г
Кількість в упаковці ;40шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Тип | Какао-порошок |
Вага | 0.075 г |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | металізована плівка поліпропіленова |
Інформація для замовлення
- Ціна: 12,80 ₴