Ванілін використовується для надання продуктам і напоям ванільного аромату і для посилення інших ароматів. Використовувати не більше 0,5 г ваніліну на 1 кг готового продукту.
В 100г продукту: Зміст в порції % від норми: Калорійність 351 ккал 22.79%. Білки 0.1 г 0.11%. Жирі 0.1 г 0.15%. Вуглеводи 87.6 г 62.13%. Харчові волокна 0 г 0%. Вода 0 г 0%
Ванілін - це синтетичний аналог ванілі, що представляє собою безбарвні голчасті крупинки з ванільним ароматом. Він значно доступніша за ціною, ніж цільні стручки, тому ванілін можна знайти практично на будь-якій кухні, так і на великих фабриках з виробництва різних солодощів.
Справжній ванілін має сильний аромат і легку гірчинку в смаку. Він швидко, повністю і без залишку розчиняється в гарячій воді.Ванілін дуже популярний на ринку прянощів. Його активно додають до десертів і напою.В основному ванілін використовується в якості ароматизатора в солодощах. Без нього неможливе виробництво морозива, шоколаду, цукерок, хлібобулочних виробів, пудингів, суфле, варення і сиропів.
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ; 2 г
Кількість в упаковці ; 50 шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Ваніль |
Вага | 0.002 г |
Склад | синтетический аналог ванили |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | металізована плівка поліпропіленова |
Інформація для замовлення
- Ціна: 102,46 ₴/упаковка