Ванільний цукор використовується в домашній кулінарії для додання аромату ванілі тістечком, кексів, рулетів, кремам, шоколаду, морозива і коктейлів. Також ванільний цукор можна використовувати для посипання булочок, кексів та іншої здоби. СКЛАД: цукор-пісок, цукрова пудра, ванілін, ароматизатор ванільний. Застосовується в кулінарії як і ванілін.Ванілін - це синтетичний аналог ванілі, що представляє собою безбарвні голчасті крупинки з ванільним ароматом. Він значно доступніша за ціною, ніж цільні стручки, тому ванілін можна знайти практично на будь-якій кухні, так і на великих фабриках з виробництва різних солодощів. Справжній ванілін має сильний аромат і легку гірчинку в смаку. Він швидко, повністю і без залишку розчиняється в гарячій воді.Ванілін дуже популярний на ринку прянощів. Його активно додають до десертів і напою.В основному ванілін використовується в якості ароматизатора в солодощах. Без нього неможливе виробництво морозива, шоколаду, цукерок, хлібобулочних виробів, пудингів, суфле, варення і сиропів.
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ; 8 г
Кількість в упаковці ;200шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Ваніль |
Вага | 0.008 г |
Склад | цукрові крупинки з ванільним ароматом |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | металізована плівка поліпропіленова |
Інформація для замовлення
- Ціна: 0,88 ₴