Разом з іншими прянощами, гвоздикою ароматизують курячі вироби, рибу, деякі види ковбас, солодкі маринади, страви зі свинини, цукерки, мигдальні тістечка, пряники. Гвоздика входить до складу пряних сумішей: західноєвропейського і індійського «каррі», індійських пряних сумішей, китайської «усян-мянь» і ін.
Розмір порції (г) 100: Зміст в порції % від норми. Калорійність 274 ккал 17.79%. Білки 6 г 6.52%. Жири 13 г 19.12%. Вуглеводі 31.6 г 22.41%. Харчові волокна 33.9 г 169,5%. Вода 10 г 0.37%
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ;10 г
Кількість в упаковці ;60шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Гвоздика |
Вага | 10 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6,60 ₴