У кулінарії гірчичний порошок здавна використовується в якості спеції для тих чи інших страв. На його основі роблять смачну гостру або ніжну гірчицю, всілякі соуси, а також додають в чистому вигляді в перші страви.
Гірчичний порошок використовується для приготування готової гірчиці, для заправки соусів, супів, окрошки, як один з компонентів пряних сумішей, для збільшення термінів зберігання продуктів, виготовлення консервів, для виготовлення гірчичників, для прийняття ванн, в косметичних цілях для виготовлення різних масок і кремів, поліпшують стан шкіри і волосся.
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ;100 г
Кількість в упаковці ;40шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Гірчиця |
Вага | 0.1 г |
Склад | гірчичний порошок |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | металізована плівка поліпропіленова |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5,95 ₴