Желатин використовується для приготування фруктових желе, десертів, м'ясних і рибних заливних.
Спосіб приготування: желатин залити холодною водою і дати набрякнути. Дозування становить 1 столова ложка желатину на 2-3 склянки бульйону або сиропу. Нагріте сироп або бульйон додати набряклий желатин, розмішати до повного розчинення і довести суміш до кипіння, розлити по формах і охолодити.
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ;15 г
Кількість в упаковці ;100шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.015 г |
Склад | желатін |
Інформація для замовлення
- Ціна: 7,71 ₴