Використовується для приготування піци, салатів, бульйонів, борщу, м'ясних і рибних страв. Паприка добре поєднується з овочами, особливо з томатами і капустою. Крім смаку і аромату надає страві красивий червоно-помаранчевий колір.
В 100г продукту: Білків 14.76 г 22%. Жирів 12.95 г 17%. Вуглеводів 55.74 г 20%. Калорійність 288.98 ккал (1209 кДж) 14%. Склад паприки сушеної включає в себе: каротин, рутин, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, С, Е і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, сірку, фосфор і натрій.
Сушену паприку традиційно додають в суміші приправ для маринадів і соусів, вона відмінно поєднується з м'ясом, птицею, морепродуктами, сирами, яйцями і овочами.
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ;15 г
Кількість в упаковці ; 80 шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Паприка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6,12 ₴