Перець духмяний додається в рибні, м'ясні, овочеві та грибні маринади, а також при приготуванні холодних закусок. Перець запашний містить ефірну олію (до 4%), жирні олії, дубильні речовини, смоли, вітаміни, мінеральні елементи. Його додають при приготуванні соусів до м'яса і риби, маринадів, борщу, юшки, солянки, супів, кетчупу, салатів, ковбас, маринованої, консервованої та копченої риби, паштетів, твердих сирів, смаженого м'яса, особливо баранини, дичини, лікерів, пудингів. Перець духмяний додають в ячмінне вино, суміші приправ.
Склад на 100г продукту: Білки 6,09 г; Жири 8,69 г; Вуглеводи 72,12 г. Калорійність: 263 кілокалорії.
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ;10 г
Кількість в упаковці ; 80 шт.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Перець духмяний |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Вага | 10 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 11,22 ₴