Серед прянощів петрушка займає одне з провідних місць. Рослина має ніжний приємний аромат і пряним солодкуватим смаком. У кулінарії петрушку додають в салати, холодні м'ясні та рибні страви, супи, окрошки, другі страви з м'яса, риби, птиці, дичини, овочів, яєць, крупи, борошняні вироби. Ця приправа має високу калорійність, проте вона вживається в малих кількостях, тому не здатна істотно вплинути на енергетичну цінність готового блюда. Спеція містить величезну кількість різних вітамінів і мінералів, які надають цілющу дію на людський організм.
Калорійність петрушки сушеної - 292 ккал на 100 грамів продукту, з них: Білки - 26,63 г; Жири - 5,48 г; Вуглеводі — 50,64 г; Харчові волокна - 26,7 г; Вода - 5,89 г; Зола - 11,36 г. Так само вона містить багатий вітамінний комплекс, макро- і мікроелементи.
Завдяки своїм прекрасним смаковим властивостям, чудесному аромату і вираженого цілющій дії петрушка сушена дуже затребувана в багатьох кухнях світу. До слова сказати, її сильний запах лише доповнює інші приправи в стравах.
засвоювані вуглеводи і амінокислоти
Термін придатності ; 12 місяців.
Упаковка ; металізована поліпропіленова плівка.
Обсяг ;10 г
Кількість в упаковці ; 50 шт
Інформація для замовлення
- Ціна: 3,22 ₴