Рис круглозерний виразник на територіях таких держав, як Україна, РФ, також Китай або Японія. Окружне зерно рисової похмурої здатності поглиблювати великі кількості жирових властивостей. Крім того, у хімічному складі риса круглозернового шліфованного вміщеного великого числа крахмала. За даною причиною круглозерновой рис відмінно виділяється своїм непрозрачним квіткою. Завдяки великим «клейкостям» цей рис використовується для суші.
За кількістю білків рис поступається іншим круп (не більше 8%), але амінокислотний склад білка рису досить близький до оптимального. В рисової крупі мало жирів (1,5-2,6%), проте ці жири багаті цінними ненасиченими жирними кислотами, які сприяють засвоєнню вітамінів і володіють антиоксидантними властивостями. Крім того, вони містять фосфоліпіди, благотворно впливають на обмін жирів.
З мікроелементів рис містить багато калію, фосфору, магнію, невелика кількість кальцію і заліза. З вітамінів в рисі присутні вітаміни В1 і В2, Е, РР і незначно - фолієва кислота, холін, біотин і пиродоксин.Високий вміст в рисі калію робить його корисним при наявності набряків і схильності до серцево-судинних захворювань. Рис сприяє нормалізації водно-сольового обміну, покращує роботу імунної системи, корисний при хворобах нирок і сечового міхура.Рис не містить глютен, тому його можна вживати хворим на целіакію.
Енергетична цінність: 100 г продукту містить: 1448,1 кДж (346,1 ккал), білки - 5,9 г, жири - 0,3 г, вуглеводи - 79,8 г
Спосіб приготування: Залити крупу водою в співвідношенні 1: 2 (на 1 частину крупи 2 частини води). Після закипання варити в закритому посуді 15-20 хвилин. Сіль, цукор, масло і спеції додати за смаком.
Термін придатності: 12 місяців.
Упаковка;мішок
Вага;25кг
Кількість в упаковці ; 2 шт
Інформація для замовлення
- Ціна: 580,13 ₴/мішок